Erhverv

Erhvervsfotografering

Jeg laver alt fra mode, reklamefoto on location eller i studio, pack shots, virksomhedspræsentationer, interiør, arkitektur, medarbejderfoto, panoramabilleder, roterende og panorerbare præsentationer af produkter, virtuelle 360 graders præsentationer (et eksempel i lav og høj opløsning),  samt  videoproduktioner (Luen Tai Rubber ManufactoryFarshad KholgiMyanmarPernille Vejbæk, Hongkong). Herudover er jeg i besiddelse af et BOSC certifikat, så jeg også kan tilbyde min service offshore.

 

 

Ønsker du referencer, så skriv og jeg vil sende dig diverse links til tidligere opgaver. Her er et link til billeder jeg har lavet for DONG Energy.

 

 

Selv om digitalkameraet er blevet hver mands eje, så har mange erfaret, at det ikke er helt ligetil, at lave et produktfoto, et interiørbillede eller et virksomhedsportræt, som “holder” til at blive anvendt til professionel markedsføring.

 

 

Man kan i dag købe et udemærket spejlrefleks kamera til 3000 kr, som i de rette hænder vil kunne lave flotte reklamebilleder. Hvis de samme hænder forsynes med professionelt udstyr og speciallinser, ja så opnår man det optimale resultat. Det vigtigste er og bliver godt håndværk lige fra optagelsen og frem til det færdigredigerede billede.

 

 

Det er dårlig økonomi at bruge mange penge på markedsføring, hvis den støtter sig til middelmådige billeder, da det giver et uprofessionelt helhedsindtryk.

 

 

Få et tilbud på jeres næste opgave – det er billigere end du tror. Priserne finder du HER.

 

 

Priser

Fotografering, videooptagelse og redigering

Fotografering og videooptagelse 680 kr. i timen. Der faktureres minimum én time.
Dagspris 6.500 kr. for max. 12 timers optagelse.
Redigering 380 kr. i timen. Der faktureres pr. påbegyndt kvarter.
Køretid 180 kr. i timen.

Priserne er excl. moms.
Kørepenge jf. statens takster plus evt. broafgift.

Packshots

Produktfotografering udføres til følgende stykpriser:

Antal Pris pr. stk.
1-19 250 kr
20-49 225 kr
50-79 200 kr
80-99 175 kr
100 -150 150 kr
150 – Efter aftale

Produkterne fotograferes på en neutral baggrund med individuel lyslægning og standard farvekorrektion.

Billederne leveres fritlagt med klippesti i højeste JPG opløsning i farverummet Adobe RGB 1998. Filerne navngives med de ønskede produktnumre. Der medfølger endvidere et kontaktprint af produkterne med filnavn.

Levering normalt indenfor 7 arbejdsdage. Såfremt der er tale om en straks opgave, så tillægges der 50 procent.

Forudsætningen for prisen er, at produkterne leveres og afhentes, at alle produkter tydeligt er forsynet med produktnummer, ligesom der skal medfølge en fortegnelse over produkterne, deres produktnummer med tydelig angivelse af særlige ønsker.

Det mindste antal der faktureres er 4 stk. Hvis det ønskes kan produkterne hentes og bringes mod et tillæg.

Priserne er excl. moms.