Børn

Fotografering af børn

Fotograferingen tager ca. 1 time. Jeg forsøger at tage så mange gode og varierede billeder som muligt (100-200 stk), så I har et så stort udvalg som muligt, men også for at I efterfølgende har muligheden for at få lavet en kollage med et bredt udsnit af forskellige udtryk.

Det optimale er, hvis I også vil være med på nogen af billederne, da det giver et godt tidsbillede for barnet, når hun/han ser billedet som ung og voksen.

Optagelsen foregår normalet i mit atelier i Stilling, men kan selvfølgelig også foregå hjemme hos jer. Jeg optager normalt omkring 100 billeder, som du kan få lagt ud på en hjemmeside. Hjemmesiden er aktiv i mindst to år. Hvis du vælger en hjemmeside, så accepterer du også, at jeg måske linker til siden.

Det er ofte de mindste, der sætter dagsordenen, så jeg begynder som regel med dem eller gruppebilledet af jer og barnet.

Når du har gennemset billederne på hjemmesiden er du velkommen til at komme forbi, så vi sammen kan finde frem til størrelser, beskæring, overflade og montering.

Hvad med at få lavet en billedserie, der følger barnets første leveår? En billedserie kunne bestå af: Graviditeten, den nyfødte baby, barnet i dåbskjolen, 6 måneder, 1 års og 2 års fødselsdag.

Det kan også være en sammenkopieret serie af mavens udvikling, som afsluttes med barnet og jer.

Et foto er den ideelle personlige gave til dem man holder af. Det er ikke noget man kan bestille på internettet – det kræver en indsats, som er med til at give gaven større værdi. Priserne finder du HER.

Fotografering i eget hjem

Hvis du ønsker mere atmosfære i billederne, så er det en god ide, at vi optager dem i jeres hjem, hvor børnene er trygge og dermed mere naturlige. Du kan se et eksempel på en sådan fotografering HER og HER.