Portræt

Portrætfotografering

 

Hvorfor nu det? Jeg kan ikke li at blive fotograferet!!! Vrøvl, lad mig vise dig, at det faktisk er ret skægt. Hvis du efter fotograferingen synes det var kedeligt og en dårlig oplevelse, ja så er fotograferingen gratis – nemlig ja.

De fleste af os har mange billeder fra vores unge år – men hvornår blev du sidst fotograferet i dit voksenliv? Indskrænker det sig til bryllup og pas – så var det måske tid at overveje at få taget et portrætfoto af dig – jer eller hele familien.

Et billede er en oplagt gaveide – men i modsætning til andre gaver – så kræver den et personlig engagement – men din indsats vil med sikkerhed blive påskønnet af modtageren.

Mangler du en anledning, så har du her et par idéer

Gaven til farmor – nyt arbejde – ny overskøn frisure – søndagsgave til ægtefællen medens man er på forretningsrejse – graviditet – ny motorcykel – kollage af mavens udvikling 3, 6 og 9 mdr – ½ års kom sammen dag – forår – modeldrømme- I feel great – erotisk kalender – far og børnenes gave til mor – ny smart garderobe – til far fra mor og baby – min hund og mig – vi venter på lillebror – mig og min kære pibe – bedsteforældrene med børnebørnene.

Priserne finder du HER.