Priser – fotografering

Fotografering
Fotografering i 1 time af ét eller flere børn samt eventuelle gruppebilleder,  en hjemmeside med alle billederne samt et billede i størrelsen 18×24 cm. Samlet pris 675 kr.

Fotografering i eget hjem
Tillæg for fotografering i eget hjem 250 kr incl. 2 x 25 km kørsel. Herudover afregnes kørslen med 5 kr. pr. km.

Fotografering incl. de digitale filer
Fotografering samt billedfiler i en størrelse på 700×700 pixel, der er anvendelig til Iphone og web ialt  995 kr.
Fotografering samt fuld size JPG filer, hvorfra du kan printe op til mindst poster størrelse, samt billedfiler til web og Iphone i størrelsen 700 x 700 pixel ialt 1.990 kr.
Fotografering samt RAW filer, Fuld size JPG filer, 700 x 700 pixel billeder til Iphone og web ialt 2.450 kr.

Sort/hvid og farve
Ønskes billederne leveret i både farve og sorthvid, så er der et tillæg på 450 kr.

Jeg kan varmt anbefale kollager til alt, lige fra børnefotografering til bryllup, da jeg synes, at det er en fortræffelig måde at fortælle en historie på og vise forskellige udtryk og stemninger ved personen/begivenheden.

Kollagerne kan indeholde alt fra 5 til 100 billeder. Du udvælger billederne, som bliver justeret og evt. konverteret til sort/hvid. Vi aftaler hvilken genre, som du ønsker kollagen i (du kan evt. selv være med i designprocessen), hvorefter jeg laver 5 forslag til dig. Du vælger den du synes bedst om, hvorefter jeg laver de tilretninger, som du ønsker ud fra den valgte kollage. Herefter få du den til korrektur, inden den bliver printet.

Priserne på kollagerne svarer til de almindelige printpriser plus 475 kr for opsætningen af kollagen.